Embo Construct Logo

Reviews

Reviews over ramen, deuren & ander buitenschrijnwerk

Op deze pagina kan je enkele reviews over ons buitenschrijnwerk lezen. Je komt bijvoorbeeld te weten wat klanten van onze ramen, deuren en rolluiken vinden. De algehele tevredenheid is niet verrassend als je bedenkt dat een snelle levering en doeltreffende onderhoudsproducten tot onze troeven behoren.

Wil je net als onderstaande tevreden klanten schrijnwerk laten plaatsen in Sint-Niklaas of omstreken? Dan kan je ons een bericht sturen. Door onze tool in te vullen, ontvang je trouwens meteen al een offerte.

“Een familiebedrijf dat enkel kwaliteit wil bieden! Ze leggen hun hart en ziel in hun werk, en dat zie je ook in het resultaat dat ze telkens weer leveren!”

*****
– Yana
“Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe deur uit aluminium! Correcte prijzen en zeer professioneel geplaatst. Ook een snelle levering. Echt een aanrader!”

*****
– Jacha
“We hadden de keuze uit een ruim aanbod waarbij we goed begeleid werden. Het tempo is zelfs niet te vergelijken met de meeste andere verdelers, zo snel. De plaatsing werd ook vlot en nauwkeurig gedaan. Na de uitharding van de ruwbouw was er een raam dat moeilijk dichtging. Dat werd zeer snel opgelost. De ramen openen en sluiten perfect.”

*****
– Thomas & Alina

"Een familiebedrijf dat enkel kwaliteit wil bieden! Ze leggen hun hart en ziel in hun werk, en dat zie je ook in het resultaat dat ze telkens weer leveren!"

Dit is de volledige tekst van de recensie. Hier kun je meer informatie toevoegen als dat nodig is.

Lees meer